Skip to main content

Onze diensten

Stuur een bericht via het contact formulier of bel om te informeren of wij de klus die u in gedachten heeft voor u uit kunnen voeren.

Vraag een offerte aan

Vloeren leggen

Of het nu gaat om het leggen van laminaat, parket, tegels of vinyl, wij staan garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Schilderwerk

Het schilderen van uw interieur, het renoveren van uw gevel of het opfrissen van uw kantoorruimte, Klussenbedrijf Edi biedt de perfecte oplossing voor al uw schilderbehoeften.

Keuken plaatsen en afwerken

Wij hebben jarenlange expertise in het plaatsen van keukens in verschillende groottes en stijlen. Of u nu een nieuwe keuken wilt laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning of een bestaande keuken wilt renoveren.

Badkamer aanleggen en renoveren

Van het slopen van de oude badkamer tot het plaatsen van nieuw sanitair en tegels, wij nemen alle aspecten van de renovatie op ons. Met oog voor detail en kwaliteit streven we ernaar om uw droombadkamer te realiseren.

Timmerwerk

Bij klussenbedrijf Edi bieden wij hoogwaardig timmerwerk voor al uw projecten. Of het nu gaat om het plaatsen van nieuwe kozijnen, het renoveren van uw trap of het bouwen van op maat gemaakte meubels.

Stucwerk

Stucwerk is een essentieel onderdeel van elke renovatie- of nieuwbouwproject. Het draagt niet alleen bij aan de esthetiek van uw woning, maar zorgt ook voor duurzaamheid en bescherming van oppervlakken. Bij ons kunt u ook terecht voor het plaatsen van gipswanden, sauzen en behangen, kleine verbouwingen en sloopklussen.

Stuur een bericht via het contact formulier of bel om te informeren of wij de klus die u in gedachten heeft voor u uit kunnen voeren.

We streven ernaar om elke klus op tijd en binnen het budget af te ronden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Klussenbedrijf Edi

Vraag een offerte aan.

Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. Vul het formulier in met uw aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via  +31 6 162 820 23

    Een betrouwbaar en professioneel klussenbedrijf uit Groningen.